Boek tip!

Door Iris

Blog boek tip

Lees jij graag boeken en ben je op zoek naar een manier om slimmer te werken? Dan heb ik de boekentip voor jou!

Boek Grip van Rick Pastoor

Ik ben super enthousiast over het boek Grip, van Rick Pastoor. Het heeft als ondertitel ‘Het geheim van slim werken’. En als jij op zoek bent naar hoe je stap voor stap slimmer kunt werken, dan is dit het boek wat je aan wilt schaffen.

Het boek wordt vergeleken met het super populaire boek Getting Things Done, van David Allen. Maar daar waar ik Getting Things Done soms wat lastig vond om door te worstelen, is Grip echt enorm eenvoudig weg te lezen. De tips zijn praktisch en goed toepasbaar en ik gebruik ze veel in één-op-één coaching. Veel mensen hebben namelijk geen grip op hun week en met de concrete handvatten van Rick Pastoor krijgen ze het wel.

Meer mensen zijn enthousiast

Het boek Grip is al meer dan 60.000 keer verkocht en op bijvoorbeeld Bol.com zie je dat het boek al meer dan 100 reviews heeft en vijf sterren. Ik ben dus niet de enige die het heeft ontdekt.

Kijk vooral zelf of het ook wat voor jou is.

Als je hierboven klikt, kom je rechtstreeks bij de pagina van Bol.com. Natuurlijk bepaal jij zelf of je het wel of niet aanschaft. Mocht je het wel aanschaffen, dan ontvang ik daar een klein bedrag voor, terwijl jij niets extra’s betaald. Deze manier van promoten heet affilliate marketing. Ik probeer het met deze blog voor het eerst uit. 🙂

Maar wat als ik geen lezer ben?!

Uiteraard wil ik je in een coachingsgesprek graag alle voor jou relevante handvatten toelichten. Ik kijk ook graag met je mee hoe je een en ander toepast in de praktijk.

Neem vooral contact op voor het maken van een afspraak voor een coachingsgesprek.

Maar speciaal voor diegene onder ons die graag boeken lezen, wil ik je dus dit boek niet onthouden.

Over de auteur

Iris  -  Mensen helpen het beste uit zichzelf te halen; daar ben ik goed in. Omdat ik ervoor heb 'doorgeleerd' en omdat ik oprecht betrokken ben bij wat ik doe. En dat merk je!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>