Dit is Heldergeel!

Positief, betrokken, duidelijk en praktisch; dat is wat je mag verwachten bij Heldergeel.

Een ongedwongen sfeer en laagdrempelige communicatie, die helpen om je op je gemak te voelen.

En natuurlijk jarenlange ervaring met trainen en coachen, gecombineerd met een passie om jou een stap verder te willen helpen.

Veelgestelde vragen aan Heldergeel 

- Ik wil leren mijn grenzen aan te voelen, aan te geven en bewaken.

- Hoe kom ik voor mezelf op? Hoe word ik assertiever?

- Ik zeg automatisch ja. Hoe zeg ik nee?

- Hoe zeg ik duidelijk wat ik bedoel?

- Ik heb behoefte aan een luisterend oor.

- Meer zelfvertrouwen hebben en uitstralen; hoe doe ik dat?

- Wat wil ik nou eigenlijk?

- Ik wil een betere balans tussen werk en privé.

- Hoe krijg ik weer grip op mijn agenda?

- Ik ben het overzicht kwijt en raak daardoor gestrest.

- Mijn mailbox loopt over en ik mis zaken. Hoe krijg ik weer overzicht?

- Ik ben te ver over mijn grenzen heen gegaan en zit ziek thuis. Hoe re-integreer ik goed?


Staat jouw vraag hier niet bij? Geen probleem, ik denk graag met je mee of ik je verder kan helpen. Als je bij Heldergeel niet op de juiste plek zit, dan vertel ik je dat ook. 

Waar het bij Heldergeel over gaat

Jij bent het startpunt. Jij wilt iets bereiken.

Het enige wat ik wil, is jou daar zo goed mogelijk bij helpen. Ben jij klaar om die eerste stap te zetten?

Heldergeel biedt zowel (online) training als coaching aan, die aansluit bij jouw vraag. Praktisch, duidelijk, positief en betrokken; zo help ik je verder!

Inspiratie voor jou

om de volgende stap te zetten

...
...
...

Je back-story... Hoe ben je gekomen waar je staat

Hoi,

Ik ben Iris 

Mensen helpen het beste uit zichzelf te halen; daar ben ik goed in. Omdat ik ervoor heb 'doorgeleerd' en omdat ik oprecht betrokken ben bij wat ik doe. En dat merk je!


Jarenlang heb ik met veel plezier als trainer, coach en teamcoach gewerkt bij diverse uiteenlopende bedrijven. Ik werk nog steeds voor een grote zorgorganisatie. Maar het eigen ondernemerschap was een droom, die met Heldergeel werkelijkheid is geworden.

Meer doen van wat ik het allerliefste doe

In 2021 startte ik met Heldergeel vanuit de simpele wens om meer te doen van wat ik het allerliefste doe; mensen verder helpen! Mijn jarenlange ervaring op het gebied van training en coaching, wilde ik ook rechtstreeks voor mijn eigen klanten inzetten. 

Hobbels onderweg

Al jaren speelde het idee om voor mezelf te starten door mijn hoofd. Maar mijn enorme kracht is soms ook mijn grootste valkuil. Ik ben ontzettend goed in vooruit denken en telkens weer bedenken wat dan de volgende stap is. Maar hierbij verloor ik mezelf lange tijd in de dingen die ik nog niet kon overzien. Hobbels die ik verwachtte tegen te komen en waarvan ik nog niet wist hoe ik die moest gaan nemen.  

Mijn eigen inspirator

Wat me enorm geholpen heeft om toch te starten, is dat ik iemand tegenkwam die me op weg hielp. Ook coaches hebben dus soms een coach nodig. :) Hoe ik mensen verder kan helpen, dat wist ik namelijk wel. Maar hoe je mensen bereikt, je website inricht en nog vele andere praktische zaken, daar had ik nog geen ervaring mee. Met hulp lukte het om alle hobbels stap voor stap te nemen.  

Supertrots

Wat ben ik trots op het resultaat en wat is het een feest om als eigen ondernemer aan de slag te zijn. Ik vind het heerlijk om op deze manier rechtstreeks mensen verder te kunnen helpen. En ondertussen blijf ik verder leren om met Heldergeel zo goed mogelijk iets voor jou te kunnen betekenen.

Mijn toekomstdromen

Het is mijn doel om zo veel mogelijk mensen verder te helpen. Want dat is wat mij blij maakt. Dat start via Heldergeel met individuele coaching, maar de ontwikkeling van nieuwe trainingen voor de online academy is een grote volgende wens. Ik zit vol ideeën, maar de tijd vinden daar daadwerkelijk handen en voeten aan te geven blijft een uitdaging. Zo blijf ik lerende en Heldergeel uitbreiden om jou op nog veel meer verschillende manieren te ondersteunen!

Ga nu aan de slag met het gratis e-book: Assertiever in vier stappen!

Zelfverzekerd zijn en aan anderen laten weten wat je wel en niet wilt; dat is wat assertief zijn betekent. En ook jij kunt dit leren! Ontdek het nu.

>