Disclaimer

Algemeen

Heldergeel (KvK 82548536) verleent hierbij toegang tot de website www.heldergeel.nl en publiceert hier teksten, video- en beeldmateriaal en andere zaken die door Heldergeel en derden zijn aangeleverd.

Heldergeel behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan bezoekers mededeling te hoeven doen.

Alle prijzen op deze website zijn exclusief BTW.

Beperkte aansprakelijkheid

De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks aanvaard Heldergeel geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid van gegevens zoals weergegeven op deze website. Alle informatie en in het bijzonder alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van type- en programmeer fouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten of garanties worden ontleend.
De resultaten van de diensten van Heldergeel zullen van persoon tot persoon verschillen. In het algemeen krijg je van een training- of coachingtraject net zoveel resultaat als dat je er zelf in investeert.

Auteursrechten

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Heldergeel informatie en/ of tekst van deze website te kopiƫren, te verspreiden, te publiceren en/of te wijzigen. Alle rechten van intellectueel eigendom betreffende deze materialen liggen bij Heldergeel.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van Heldergeel op deze pagina.

>