Tijdelijke kans

Wil jij ASSERTIEVER worden?

En werk jij in het onderwijs, maar sta je niet voor de klas (roostermaker, administratief personeel, beleidsmedewerker, etc.)?

Dan is dit een fantastische kans voor jou!


Je kunt namelijk geheel GRATIS een online training assertiviteit volgen!!


Dit aanbod is slechts beschikbaar voor maximaal drie personen, dus wees er snel bij.

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter of mail naar info@heldergeel.nl

en ik stuur je er meer informatie over.

Contactgegevens

  • Heldergeel
  • info@heldergeel.nl

Wil je liever wat meer informatie voordat je je aanmeldt?

Dat snap ik. Ik leg het je graag uit.

Heldergeel is benaderd door een organisatie die online nascholing biedt voor professionals in het onderwijs. Zij willen graag dat ik een e-learning module voor hen maak voor het thema Assertiviteit.

Daar ben ik natuurlijk super enthousiast over.

Nu heb ik al veel ervaring met het geven van (online) training en coaching over het thema assertiviteit. Wat ik nog mis, zijn voorbeelden van waar mensen die in het onderwijs werken (maar niet voor de klas staan) precies tegenaan lopen.

Wat ik van jou vraag in ruil voor de gratis online training, is een gesprek (telefonisch of via Zoom) van maximaal een uur, waarin je me vertelt wat jij lastige situaties vindt in je werk.  

Ik krijg dan door jouw voorbeelden een beter beeld en kan daardoor een training maken die nog beter is afgestemd op de doelgroep. (Natuurlijk vermeld ik nooit jouw naam als ik een voorbeeld aanhaal!)

En jij krijgt van mij toegang tot de online zelfstudie training Assertiviteit, die ik dus o.a. met jouw input ga samenstellen. Da's dus een gratis training, die zo goed als op maat gemaakt is! 

Je kunt de training gewoon in je eigen tijd, vanachter je eigen laptop volgen. De training is straks te vinden in de online leeromgeving van www.heldergeel.nl

Ik zou het natuurlijk fantastisch vinden om je feedback te ontvangen na afloop. En als je verdere ondersteuning wenst in de vorm van bijvoorbeeld een coachingsgesprek, dan doe ik je graag een aanbod. Maar je bent nergens toe verplicht.

Dit is een tijdelijke kans, die hierna niet meer terug komt en die slechts beschikbaar is voor maximaal drie personen.


DUS, wil je me vertellen wat jij lastige situaties vindt in je werk om voor jezelf op te komen en in ruil daarvoor een gratis online training Assertiviteit ontvangen?

Laat je naam en e-mailadres achter via het contactformulier en ik neem z.s.m. contact met je op!

>