Ben jij klaar om naar het volgende niveau te groeien?

Ik ben Iris van Heldergeel. Ik spreek je graag.

Boek een strategiegesprek, waarin we samen gaan kijken hoe dat er voor jou uitziet.

wat brengt het strategiegesprek jou?

Binnen een uur helder wat jouw volgende niveau is en welke acties daarbij horen.

Wat wil jij bereiken?

Wil jij iets veranderen? Iets wat in je werk niet gaat zoals je wilt? Soms lukt het alleen om te bedenken wat je niet meer wilt. En soms weet je al wat je heel graag anders zou willen doen.

Wat houdt je tegen?

Veranderen is niet altijd gemakkelijk. Je kunt jezelf soms behoorlijk in de weg zitten. Dan is het prettig als iemand met je meedenkt en je helpt om wel een volgende stap te zetten. 

Hoe kan Heldergeel je daarbij helpen?

In een online gesprek denken we met je mee hoe jij kunt bereiken wat je wilt. We doen je mogelijk een aanbod uit onze online coaching of trainingen, maar als we denken dat iets anders beter helpt, dan zeggen we je dat ook. 

Zij hadden eerder een strategiegesprek

Naam

Functie

" Komt jouw naam en referentie hier te staan?"

Naam

Functie

"Komt jouw naam en referentie hier te staan?"

Over Heldergeel

Hoi,

Ik ben Iris van Heldergeel

Mensen helpen het beste uit zichzelf te halen; daar ben ik goed in. Omdat ik ervoor heb 'doorgeleerd' en omdat ik oprecht betrokken ben bij wat ik doe. En dat merk je!

Ik zet mijn jarenlange ervaring als trainer, coach en teamcoach heel graag in om jou verder te helpen. Plan je snel een afspraak in. Ik spreek je graag!

Strategiegesprek, zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda
  Klik hiervoor op de button  Maak nu je afspraak . Deze vind je hieronder. 
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat je strategiegesprek is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we wat je wilt bereiken en wat je daarvoor kan doen. Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, dan laat ik je ook weten hoe.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat.

Plan hier je strategiegesprek

Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.

>