Ben jij klaar om naar het volgende niveau te groeien?

Ik ben Iris van Heldergeel. Ik spreek je graag.

Boek een gratis kennismakingsgesprek, zodat je helder krijgt wat ik in coaching voor jou kan betekenen.

wat brengt het kennismakingsgesprek jou?

Binnen een uur helder

wat ik voor jou kan betekenen. 

Wat wil jij bereiken?

Wil jij iets veranderen? Iets wat in je werk niet gaat zoals je wilt? Soms lukt het alleen om te bedenken wat je niet meer wilt. En soms weet je al wat je heel graag anders zou willen doen.

Wat houdt je tegen?

Veranderen is niet altijd gemakkelijk. Je kunt jezelf soms behoorlijk in de weg zitten. Dan is het prettig als iemand met je meedenkt en je helpt om wel een volgende stap te zetten. 

Hoe kan ik je daarbij helpen?

In een online gesprek stellen we onszelf voor. Jij deelt wie jij bent en wat je wilt bereiken. Ik deel wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen. Als het klikt, heb jij je nieuwe online coach gevonden!

Over Heldergeel

Hoi,

Ik ben Iris van Heldergeel

Mensen helpen het beste uit zichzelf te halen; daar ben ik goed in. Omdat ik ervoor heb 'doorgeleerd' en omdat ik oprecht betrokken ben bij wat ik doe. En dat merk je!

Ik zet mijn jarenlange ervaring als trainer, coach en teamcoach heel graag in om jou verder te helpen. Plan je snel een afspraak in. Ik spreek je graag!

Kennismakingsgesprek, zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda
  Klik hiervoor op de button  Maak nu je afspraak . Deze vind je hieronder. 
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat je kennismakingsgesprek is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we wat je wilt bereiken en wat ik voor je kan doen.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Jij hebt helder of het klikt en je er vertrouwen in hebt dat ik degene ben die jou verder kan helpen. 

Plan hier je kennismakingsgesprek

Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.

>